Verzekeringen

 

Zorgpremie

Benieuwd naar uw zorg premie? U kunt eenvoudig de zorg premie berekenen.

 

Schadepremie

Benieuwd naar uw schade premie? U kunt eenvoudig uw schade premie berekenen.

Energie

Benieuw naar wat u kan besparen op uw energiekosten? Vergelijk het hieronder en stap vervolgens over.

Hulp nodig?

Komt u er een beetje uit om via het internet uw schadeverzekeringen te regelen? Of bent u van het gemak en heeft u dit geregeld via uw bank of zit u al jaren bij dezelfde verzekeraar? Er zijn veel verschillende aanbieders op de markt met uiteenlopende voorwaarden en de daarbij behorende prijs verschillen. Ik ben van mening dat de verzekering voor uw woning, inboedel, aansprakelijkheid, auto, fiets, brommer, reis enz. vooral goed moet zijn qua dekking en voorwaarden in combinatie met een scherpe premie.

De juiste keuze

De consument kijkt steeds meer naar de premie en vergeet dan goed te vergelijken waardoor er vaak een verkeerde keuze wordt gemaakt. Hierin kan ik u bijstaan en adviseren welke verzekering het beste bij u past. Tevens heeft u dan een aanspreekpunt en kan ik u bijstaan bij het afhandelen van de schade.

De prioriteit van mijn werk ligt bij het geven van advies omtrent hypotheken maar ook zonder dat bent u uiteraard van harte welkom om uw verzekeringen tegen het licht te houden. Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken.