Rutger Wiering

U heeft mijn pagina gevonden en u zal ongetwijfeld al één en ander hebben gelezen op deze website. De vraag die u ongetwijfeld zal hebben is wie is Rutger Wiering? Hieronder een beknopte omschrijvingen van mijn persoontje:

Ik ben van het bouwjaar 1983 en sinds 2005 in dit prachtige vak actief. Inmiddels getrouwd en vader van 2 kanjers. Mijn hele leven heb ik in en rond Voorhout gewoond en hier ligt dan ook mijn sociale leven. Vooral de voetbal is een verbindende factor en dat is dan vooral Foreholte. Ik heb daar jaren in de selectie gevoetbald maar heb ik inmiddels een stap terug gedaan en speel ik in Foreholte 4. Ook heb ik inmiddels een aantal jaar training gegeven aan het team van mijn oudste zoon.

Zoals u hierboven al hebt gelezen ben ik sinds 2005 werkzaam in het vakgebied en heb ik na 14 jaar in loondienst gewerkt te hebben gekozen om voor mijzelf te beginnen. Ik ben uiteraard in het bezit van alle benodigde documenten en zelfs meer dan nodig, zoals het diploma om mij zelf Erkend Hypothecair Planner te mogen noemen. Meer informatie kunt u vinden op www.hypothecairplanner.nl

rutger_standing.png